Najnovšie recenzie zo sekcie Parkovacie senzory
- Rychla montaz
- Funguje ako ma
Za tie peniaze sa to oplati
- mozno som natrafil na zly kus ale pipa a zije si vlastnym zivotom tento parkovaci senzor, neodporucam radsej si priplatit za lepsie
- jednoduchá montáž
- zatiaľ nič- málo používané
môže byť
tovar je presne taký ako má byť(super)velmi dobré prevedenie a montáž
- jednoduchá montáž
- funkčnosť na dobrej úrovni
- zatiaľ nič
spokojnosť
- rychla dodavka
- fungije OK
- relativne jednoducha montaz
- trochhu sirsi drziak SPZ ako som mal povodne, nesedel celkom dobre(Seat Cordoba 2001), ale dve podlozky to poriesili - ale to bola malickost
vyborne sluzi, mozem ssmelsie cuvat
- bezpecnost parkovania
odporucam
- všetko pracuje OK
- nie moc šťastné riešenie upnutia senzorov gumovými úchytkami
som spokojny
- Návod na montáž
- Kvalita tovaru
- Kabeláž trochu slabá
Všetko je funkčné v poriadku, iba káble myslím si mohli byť hrubšie a vymyslieť upevnenie na koncovky
- Dobrá cena, slušná funkcia. Takmer všetko, čo potrebujete k inštalácii, je v balení.
- Rozmery - nesmiete zabudnúť na prípadné vnútorné prekážky pod plastovým nárazníkom (oceľový trám), inak vám senzory bude vytláčať z nárazníka a pokazí radosť z celkového výsledku.
Vzhľadovo aj funkčne veľmi príjemné, hoci patrí k lacnejším výrobkom. Cena mierne prevyšuje kvalitu. Inštalácia zvládnuteľná aj svojpomocne. Dodávateľ by však mal výslovne upozorniť na vnútorné prekážky po nasadení nárazníka, aby ste na to nezabudli pri frézovaní otvorov, kým nie je neskoro :-(
Dobrá kúpa
- obraz vyborny
- tazsia montaz ak je malo miesta(z dovodu srubovania,nezatlaca sa do narazniku)
- videokabel je na starsi typ vozidiel,treba domontovat este jeden(kamera-radio)
- Je presný. Da sa senzor spolahnúť.
- Do vyvrtané dierky dost namáhavé dostat senzory - ked vrtaný material je hrubšý,ako 1mm.
x
- Výrobork je jednoduchý, kvalitný a perfektne slúži danému účelu
- Trocha väčší displej aj pre staršie oči.
Produkt je cenovo dostupný a slúži danému účelu, zatiaľ funguje perfektne a ak si zvyknete ho používať viete sa naň v plnom rozzsahu spolahnúť.
- kvalita
- nic
Kvalitne senzory za priaznivu cenu
Som spokojny
- Nic
Odporucam
vydrzali mi asi 10 minut, potom mi odisiel reproduktor, ktory zacal chrcat. Isiel som ich dat reklamovat len som ich musel dat demontovat a to ma stalo 20 € + 20 € ked som ich dal montovat. Dostal som nove a znova som si ich musel dat za 20 € namontovat, cize som neusetril ale riadne vela prerobil
- Spokojnosť a s tovarom som úplne spokojný.
- Nič
Spokojnosť.
- Lacne a spolahlive.
- Senzory nemaju rozpojovaci konektor, ale kabel v celku s konektorom az v riadiacej jednotke, takze pri vymene poskodeneho senzora je treba natiahnut znova cely kabel. Mozno by ale stacilo odstrihnut a naletovat novy senzor :)
Kvalita za tu cenu.
- vyhodna cena
- lahka montaz
tovar som si vybral na zaklade odporucania,
jednoducha montaz
Zobrazujem 281 - 300 zo 414 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...21 Ďalšie »