Najnovšie recenzie zo sekcie Parkovacie senzory
funguje
Tovar prišiel poškodený a tým pádom nefunguje správne.
- Cena a kvalita
Kúpil som daný produkt, lebo už v rodine majú podobný.
Človek, keď stárne - a nie iba starí ľudia - majú problémy so zaparkovaním v rade vozidiel, pomôcka veľmi dobre pomôže. Škoda, že navigátorka rozpráva iba po anglicky.(Mne osobne to nevadí, ale každí tento jazyk neovláda).
- Nie ideálne pre moje auto
dobré sú iba na upozornenie pri cúvaní
nevýhoda je keď sú trošku mokre alebo zaprášené stále vrieskajú
- Optimálna smerová citlivosť , nenápadné decentné snímače
- Jednoducha montáž ak ste zrucný
Niekedy to signalizuje prilis citlivo ale inak za tu cenu super
- Za tu cenu dobra kvalita.
výkon/cena
jednoducha montaz, cena....
- Dobrá cena, jednoduchá montáž, pri priblížení ku prekážke pípajú presne, reagujú aj na veci ako kríky, dopravné značky a pod. Dve úrovne hlasitosti + možnosť vypnutia.
- Pípajú náhodne v prípade keď za autom nie je žiadna prekážka a čistota senzorov na to má minimálny vplyv. Je to mätúce. Ak sa priblížim ku prekážke, navigujú presne, intenzita pípania sa zvyšuje podľa blízkosti auta ku prekážke.
Zrejme by som zvolil iný model. Vadí mi najmä mätúce pípanie keď cúvam na prázdnej ulici kde nie sú žiadne prekážky. Človek nevie či je za ním prekážka a musí sa presvedčiť v zrkadle alebo pohľadom vzad. Pre presné priblíženie pri parkovaní sú však užotičným pomocníkom, hlavne pri dhom aute v malých priestoroch. Prekvapila ma nízka cena 15 € za komplet sadu, pričom originál 1ks parkovací senzor na moje staršie auto stojí 70 €
- Za malo peňazí veľa muziky
- Skvele reakcie na prekážky
- Jednoduchá montáž
jednoducha montaž
- súprava obsahuje všetko potrebné pre montáž
- delené káble k senzorom umožňujú prípadnú demontáž nárazníka bez demontáže celej kabeláže
dobrá cena
pri dodržaní návodu pre správne umiestnenie funguje ako má
dobrý pomocník pri cúvaní
spokojnosť
Najlepší pomer cena/výkon.
odporúčam každému
- rýchle dodanie
- nízka cena
- jeden senzor bol poškodený, takže musím objednávať jeden kus,
- intenzita zvuku sa nedá znížiť na repráku, takže pípajú pomerne silno
za tú cenu nemôže nik čakať zázrak, v celku ujdu až na nejaké chyby
- je to super,mne stačí
je to super,mne stačí
Zobrazujem 221 - 240 zo 414 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...21 Ďalšie »