Najnovšie recenzie zo sekcie Parkovacie senzory
- Z jedného senzora odletel kábel všetky senzory každé ráno pipaju aj keď nemajú.nekupovat
- Všetko zle!
Nekupovat
- cena ,funguje skvele
- Potreboval som ten snímač tak som ho objednal bol cenovo prijateľný a zatiaľ slúži k mojej spokojnosti .
- Chýbali predlžovacie kably na snimace
Perfektné jednoduchá montáž len škoda že chýbali predlžovacie káble
- Celkom slušný obraz
- Rybie oko
- Montážna konzola mohla byt kvalitnejšia
Kamera z Číny fungovala presne 3 dni a mala oveľa horšiu kvalitu obrazu. Rýchlo som preto kúpil túto značkovú JVC, ktorá je neporovnateľne kvalitnejšia. Pritom bola len o pár eur drahšia od tej čínskej.
- senzory steel mate som mal aj na starsich mojich autach odporucam,kvalita
Senzory fungujú tak ako majú, nainštalované podla inštrukcií v návode bez problémov, pípak relatívne hlasno pípa, síce je na ňom regulácia hlasitosti, nepodarilo sa mi ale nastaviť tichšie pípanie.
Odporúčam
dobrá kvalita za primeranú cenu
- Produkt perfektne funguje
Spokojný.
- Jednoduchá montáž, lacný a účinný
- Ideálny na uľahčenie pozdĺžneho parkovania
- Neberie nižšie položené predmety a pletivo - ak je za vami nízka stienka a na nej plot, tak má problém s detekciou, treba si na to dávať pozor
Za tú cenu je to perfektná vec. Nie je tak presný, ako niektoré OEM produkty, ale tie väčšinou stoja viac, ako sú skutočne hodnotné. Tento produkt spĺňa účel a za tú cenu sa naň nedá povedať veľa zlého. Jeho jediný neduh sa dá vyriešiť kamerkou z Číny za 7$.
- Jeden senzor zo štyroch nefunkčný.
- pohoda pri parkovaní
Funguje bez problemov :-)
Nikde neuvadzaju minimalnu výšku osadenia senzorov.
Ja som ich dal 45 cm a to je málo (vyššie sa nedalo naraznik na dodavke).
Zobrazujem 181 - 200 zo 414 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...21 Ďalšie »